bdfgffd

Tentang Kami

Tentang Kami

Urang ngalakukeun hal anu rada béda, sareng éta cara anu urang resep!

afag

Saha Urang

PETROKING PETROLEUM HEBEI CO., LTD Dumasar kana pabrik urang sorangan didirikeun taun 1988. Kami gaduh 32 taun pangalaman produksi gajih sareng 10 taun pangalaman damel sareng langkung ti 40 nagara di pasar industri Asia, Afrika, Éropa sareng Amérika. Kami aksés ka palabuan Tianjin. Ogé karéta sareng transportasi udara merenah pisan, anu tiasa ngajamin waktos kanggo kiriman.

imh

Naon Urang Laksanakeun

Kami khusus ngadamel pabrik Serbaguna Litium Gajih, Gajih Suhu Tinggi, Gajih Tekanan Ekstrem, Gajih Litium Komplek, Gajih Kompléks Aluminium, Gajih Grafit, Gajih Kalsium Anhidrat, Oli Mesin, Minyak Gigi, Minyak Hidrolik sareng sajabana

Naha Pilih Kami

Kalayan peralatan produksi anu maju, sistem panilitian anu profesional sareng manajemén ilmiah

Kami nganggap kualitas salaku kahirupan urang sareng gaduh kontrol kualitas anu ketat dina unggal léngkah ngahasilkeun sareng negeskeun '' Palanggan heula '' salaku filosofi bisnis urang salamina.

Kami nawiskeun sanés ngan ukur barangna, tapi ogé jasa pangsaéna, anu tiasa ngajaga hubungan kerjasama jangka panjang sareng sadaya pelanggan.

Urang ogé tiasa ngahasilkeun produk khusus numutkeun paménta konsumén.

Naha milih produk anu ayeuna tina katalog kami atanapi milari bantuan rékayasa pikeun aplikasi anjeun, anjeun tiasa ngobrol sareng pusat layanan palanggan kami ngeunaan sarat sumber anjeun.

Palanggan ti Guinea

imgdgs

Palanggan Ti Pakistan

imgdgs

Palanggan Ti Pakistan

imgdgs

Kieu, urang tulus ngundang konsumén pikeun nganjang ka pabrik urang iraha waé sareng kami yakin yén anjeun bakal wareg.