bdfgffd

produk

  • Petroking Marine Grease Aluminium Complex Grease Cartridge

    Petroking Marine Grease Aluminium Complex Grease Cartridge

    Gajih Kompléks Aluminium. Éta ngandung stearat aluminium salaku kandel sareng partikel pelincir padet grafit rupa. Pelumas bébas tina bitumen, logam beurat, pelarut sareng bahan baku anu ngandung klorin, sareng ngamungkinkeun tunduk kana titik gesekan kana pakéan anu parantos ditangtoskeun. Gajih Kompléks Aluminium ngirangan kagoréngan permukaan sareng ningkatkeun kualitas sisian waos anu ngajantenkeun ogé cocog pikeun pelumasan korektif upami sisis huntu rusak. Résistansi cai sareng stabilitas oksidasi anu hadé ngajantenkeun cocog pikeun panggunaan laut.
  • Petroking Aluminium Grease 4.5kg Plastic Bucket

    Petroking Aluminium Gajih Ember Plastik 4.5kg

    Gajih Kompléks Aluminium. Éta ngandung stearat aluminium salaku kandel sareng partikel pelincir padet grafit rupa. Pelumas bébas tina bitumen, logam beurat, pelarut sareng bahan baku anu ngandung klorin, sareng ngamungkinkeun tunduk kana titik gesekan kana pakéan anu parantos ditangtoskeun. Gajih Kompléks Aluminium ngirangan kagoréngan permukaan sareng ningkatkeun kualitas sisian waos anu ngajantenkeun ogé cocog pikeun pelumasan korektif upami sisis huntu rusak. Résistansi cai sareng stabilitas oksidasi anu hadé ngajantenkeun cocog pikeun panggunaan laut.
  • Petroking Grease White Aluminium Grease

    Gajih Petroking Gajih Aluminium Bodas

    Gajih Kompléks Aluminium. Éta ngandung stearat aluminium salaku kandel sareng partikel pelincir padet grafit rupa. Pelumas bébas tina bitumen, logam beurat, pelarut sareng bahan baku anu ngandung klorin, sareng ngamungkinkeun tunduk kana titik gesekan kana pakéan anu parantos ditangtoskeun. Gajih Kompléks Aluminium ngirangan kagoréngan permukaan sareng ningkatkeun kualitas sisian waos anu ngajantenkeun ogé cocog pikeun pelumasan korektif upami sisis huntu rusak. Résistansi cai sareng stabilitas oksidasi anu hadé ngajantenkeun cocog pikeun panggunaan laut.