bdfgffd

produk

  • Petroking Calcium Complex Grease Open Gear Grease

    Perminyakan Kalsium Komplek Gajih Gajih Buka Gajih

    Gajih Kalsium Anhidrat anu parantos dikembangkeun pikeun dianggo ngalangkungan sistem pelumasan dina suhu handap dugi ka suhu sedeng. Kandel kalsium anhidrat na, digabungkeun sareng viskositas minyak basa anu luhur, nawiskeun résistansi cai anu hadé sareng caket kana permukaan ogé sipat anti-ageman anu saé pisan.
    Pompa-kamampuan anu hadé dina suhu handap nepi ka sedeng.
    Résistansi cai anu hadé sareng perlindungan korosi.
    Pasipatan anti pakean anu hadé.
    Adhesion alus teuing pikeun permukaan.
  • Petroking Calcum Based Grease For Plastic Gears

    Gajih Dumasar Kalkum Petroking Pikeun Gir Plastik

    Gajih Kalsium Anhidrat anu parantos dikembangkeun pikeun dianggo ngalangkungan sistem pelumasan dina suhu handap dugi ka suhu sedeng. Kandel kalsium anhidrat na, digabungkeun sareng viskositas minyak basa anu luhur, nawiskeun résistansi cai anu hadé sareng caket kana permukaan ogé sipat anti-ageman anu saé pisan.
    Pompa-kamampuan anu hadé dina suhu handap nepi ka sedeng.
    Résistansi cai anu hadé sareng perlindungan korosi.
    Pasipatan anti pakean anu hadé.
    Adhesion alus teuing pikeun permukaan.