bdfgffd

produk

  • Petroking Anti-Wear Hydraulic Oil #46

    Minyak Hidrolik Anti Pakéan Petroking # 46

    MINYAK HIDRAULIK ANTI-NGANGGO mangrupikeun garis pelumas antiwear kualitas premium dicampur nganggo minyak mineral kualitas luhur anu dipilih sareng sacara ati-ati, digabungkeun sareng sistem aditif multifungsi sareng sayogi dina kisaran viskositas anu lega ti ISO Kelas 32 dugi ka 150. Garis minyak ieu ngagaduhan dirancang pikeun minuhan sarat pabrik pompa hidrolik utama, sareng aplikasi na kalebet sistem hidrolik anu dianggo dina aplikasi industri sareng laut ogé dina mesin sélulér.
  • Petroking Anti-Wear Hydraulic Oil #68

    Minyak Hidrolik Anti Pakéan Petroking # 68

    MINYAK HIDRAULIK ANTI-NGANGGO mangrupikeun garis pelumas antiwear kualitas premium dicampur nganggo minyak mineral kualitas luhur anu dipilih sareng sacara ati-ati, digabungkeun sareng sistem aditif multifungsi sareng sayogi dina kisaran viskositas anu lega ti ISO Kelas 32 dugi ka 150. Garis minyak ieu ngagaduhan dirancang pikeun minuhan sarat pabrik pompa hidrolik utama, sareng aplikasi na kalebet sistem hidrolik anu dianggo dina aplikasi industri sareng laut ogé dina mesin sélulér.