bdfgffd

produk

  • Petroking Diesel Engine Oil Cf-4 20w-50

    Minyak Mesin Diesel Petroking Cf-4 20w-50

    PETROKING CF-4 DIESEL OIL dicampur tina saham dasar indéks viskositas anu jero anu ditapis kalayan rangkep anu maju. PETROKING CF-4 DIESEL MINYAK GAMPANG API CF-4 mesin diesel spésifikasi, ogé sababaraha spésifikasi mesin OEM sapertos Cummins CES20075, Mack EO -K2, Volvo VDS sareng Mercedes Benz MB228.1.
  • Petroking Diesel Engine Oil CH-4 10W-30/15w-40/20W-50

    Minyak Mesin Diesel Petroking CH-4 10W-30 / 15w-40 / 20W-50

    API CH-4 DIESEL MINYAI tetep mesin ngajalankeun andal ngalangkungan kombinasi saham dasar kualitas luhur indéks viskositas tinggi sareng sistem aditif premium. Aranjeunna dirancang khusus pikeun mesin solar beurat-tugas, sareng nyayogikeun pagelaran anu luar biasa dina hal kadali jelaga, kabersihan mesin sareng pakean panyalindungan.
    ROLLESTER API CH-4 DIESEL MINYEL ngalangkungan spésifikasi API CH-4 sareng nyumponan sababaraha sarat OEM anu penting, sapertos Cummins CES20071 / CES200076, Volvo VDS2 sareng Mercedes Benz MB 228.3 jst.