bdfgffd

produk

  • Petroking Heavy Duty Wheel Gear Oil Api Gl-5 18L

    Minyak Roda Kawat Tugas Berat Petroking Api Gl-5 18L

    API GL-5 GEAR OILS mangrupikeun multiguna, pelumas gir tekanan tekanan ekstrim anu disarankeun pikeun set gir hypoid sareng bevel anu dianggo dina seueur bedana payun sareng tukang. Oli gear ieu ditujukeun pikeun ngeusian jasa, topoff sareng ngeusian deui hypoid sareng drive drive anu sanés anu nyarankeun pelumas gir API GL-5. Tiasa dianggo top top dina aplikasi slip terbatas, tapi sanés produk sanggup slip terbatas anu ditujukeun pikeun dieusian atanapi dieusian deui.
  • Petroking Lubricant Oils Gear Oil 4L Bottle

    Minyak Pelumas Minyak Asing Minyak Botol 4L Botol

    API GL-5 GEAR OILS mangrupikeun multiguna, pelumas gir tekanan tekanan ekstrim anu disarankeun pikeun set gir hypoid sareng bevel anu dianggo dina seueur bedana payun sareng tukang. Oli gear ieu ditujukeun pikeun ngeusian jasa, topoff sareng ngeusian deui hypoid sareng drive drive anu sanés anu nyarankeun pelumas gir API GL-5. Tiasa dianggo top top dina aplikasi slip terbatas, tapi sanés produk sanggup slip terbatas anu ditujukeun pikeun dieusian atanapi dieusian deui.