bdfgffd

produk

  • Petroking Black Graphite Grease 1kg Iron Tin

    Petroking Hideung Grafit Gajih Timah Beusi 1kg

    Litium Base Grease with Molybdenum disulfide (3%) mangrupikeun tekanan ekstrim & gajih anti-anggo, diformulasikeun sareng kentel sabun litium sareng minyak dasar mineral anu kualitas luhur. Éta ngandung bahan tambahan anu dipilih sareng molibdenum disulfida (MoS2 atanapi 'moly'). Éta ngagaduhan tekanan ekstrim anu luar biasa & sipat anti maké sareng stabilitas mékanis. Sayogi salaku NLGI sasmita 1, 2 sareng 3.
  • Petroking Moly Graphite Grease 400g Cartridge

    Petroking Moly Graphite Grease 400g Cartridge

    Litium Base Grease with Molybdenum disulfide (3%) mangrupikeun tekanan ekstrim & gajih anti-anggo, diformulasikeun sareng kentel sabun litium sareng minyak dasar mineral anu kualitas luhur. Éta ngandung bahan tambahan anu dipilih sareng molibdenum disulfida (MoS2 atanapi 'moly'). Éta ngagaduhan tekanan ekstrim anu luar biasa & sipat anti maké sareng stabilitas mékanis. Sayogi salaku NLGI sasmita 1, 2 sareng 3.
  • Petroking Molykote Grease 15kg Bucket

    Petroking Molykote Grease 15kg Ember

    Litium Base Grease with Molybdenum disulfide (3%) mangrupikeun tekanan ekstrim & gajih anti-anggo, diformulasikeun sareng kentel sabun litium sareng minyak dasar mineral anu kualitas luhur. Éta ngandung bahan tambahan anu dipilih sareng molibdenum disulfida (MoS2 atanapi 'moly'). Éta ngagaduhan tekanan ekstrim anu luar biasa & sipat anti maké sareng stabilitas mékanis. Sayogi salaku NLGI sasmita 1, 2 sareng 3.