bdfgffd

produk

  • Petroking High Quality Extreme Pressure Grease Lubricating Lithium Grease EP Grease

    Petroking Kualitas Tinggi Tekanan Ekstrem Gajih Pelumasan Litium Gajih EP Gajih

    Gajih Tekanan Ekstrem Petroking didasarkeun tina minyak mineral, sabun litium kentel kalayan aditif tekanan anu parah.
  • Petroking High Quality High Temperature Grease HT for Heavy Truck Bearing

    Petroking Kualitas Tinggi Suhu Gajih HT pikeun Beban Treuk Heavy

    Warna: DRAK BLUE

    NLGI 3

    Titik Turun: 380

    Rentang Suhu Ngagawekeun: -20 --- 260
  • PETROKING Best Price Lithium Based MP3 Lubricating Grease for Grease Gun

    PETROKING Harga Panyaring Litium Alami MP3 Pelumasan Gajih pikeun Gajih Gun

    PETROKING MULTIPURPose LITIUM BASE GREASE didasarkeun tina minyak mineral, sabun litium gajih kentel. Kualitas premium, gajih tujuan umum ieu cocog pikeun rupa-rupa aplikasi industri sareng otomotif anu ngabutuhkeun gajih anu kaku.
  • Petroking Marine Grease Aluminium Complex Grease Cartridge

    Petroking Marine Grease Aluminium Complex Grease Cartridge

    Gajih Kompléks Aluminium. Éta ngandung stearat aluminium salaku kandel sareng partikel pelincir padet grafit rupa. Pelumas bébas tina bitumen, logam beurat, pelarut sareng bahan baku anu ngandung klorin, sareng ngamungkinkeun tunduk kana titik gesekan kana pakéan anu parantos ditangtoskeun. Gajih Kompléks Aluminium ngirangan kagoréngan permukaan sareng ningkatkeun kualitas sisian waos anu ngajantenkeun ogé cocog pikeun pelumasan korektif upami sisis huntu rusak. Résistansi cai sareng stabilitas oksidasi anu hadé ngajantenkeun cocog pikeun panggunaan laut.
  • Petroking White Lithium Grease with Drop Point 200℃

    Petroking Bodas Litium Gajih sareng Titik Titik 200

    Hal ieu loba digunakeun pikeun pelumasan bantalan sareng roda mobil treuk excavator sareng mesin tatanén sareng konstruksi sanésna ogé dilarapkeun ka bagian sareng bagian sanés anu peryogi pelumasan sareng sajabina.
    Kisaran suhu aplikasi: -20 dugi ka 120ºC, 150ºC dina jangka pondok.
  • Petroking White Color Lithium Grease

    Petroking Bodas Litium Gajih

    PETOKING Bodas Litium Gajih didasarkeun tina minyak mineral, sabun litium kentel sareng stabilitas termal anu hadé dina kisaran suhu operasina. Kualitas premium, gajih tujuan umum ieu cocog pikeun rupa-rupa aplikasi industri sareng otomotif.
  • Petroking Aluminium Grease 4.5kg Plastic Bucket

    Petroking Aluminium Gajih Ember Plastik 4.5kg

    Gajih Kompléks Aluminium. Éta ngandung stearat aluminium salaku kandel sareng partikel pelincir padet grafit rupa. Pelumas bébas tina bitumen, logam beurat, pelarut sareng bahan baku anu ngandung klorin, sareng ngamungkinkeun tunduk kana titik gesekan kana pakéan anu parantos ditangtoskeun. Gajih Kompléks Aluminium ngirangan kagoréngan permukaan sareng ningkatkeun kualitas sisian waos anu ngajantenkeun ogé cocog pikeun pelumasan korektif upami sisis huntu rusak. Résistansi cai sareng stabilitas oksidasi anu hadé ngajantenkeun cocog pikeun panggunaan laut.
  • Petroking Grease White Aluminium Grease

    Gajih Petroking Gajih Aluminium Bodas

    Gajih Kompléks Aluminium. Éta ngandung stearat aluminium salaku kandel sareng partikel pelincir padet grafit rupa. Pelumas bébas tina bitumen, logam beurat, pelarut sareng bahan baku anu ngandung klorin, sareng ngamungkinkeun tunduk kana titik gesekan kana pakéan anu parantos ditangtoskeun. Gajih Kompléks Aluminium ngirangan kagoréngan permukaan sareng ningkatkeun kualitas sisian waos anu ngajantenkeun ogé cocog pikeun pelumasan korektif upami sisis huntu rusak. Résistansi cai sareng stabilitas oksidasi anu hadé ngajantenkeun cocog pikeun panggunaan laut.
  • Petroking Calcium Complex Grease Open Gear Grease

    Perminyakan Kalsium Komplek Gajih Gajih Buka Gajih

    Gajih Kalsium Anhidrat anu parantos dikembangkeun pikeun dianggo ngalangkungan sistem pelumasan dina suhu handap dugi ka suhu sedeng. Kandel kalsium anhidrat na, digabungkeun sareng viskositas minyak basa anu luhur, nawiskeun résistansi cai anu hadé sareng caket kana permukaan ogé sipat anti-ageman anu saé pisan.
    Pompa-kamampuan anu hadé dina suhu handap nepi ka sedeng.
    Résistansi cai anu hadé sareng perlindungan korosi.
    Pasipatan anti pakean anu hadé.
    Adhesion alus teuing pikeun permukaan.
  • Petroking Calcum Based Grease For Plastic Gears

    Gajih Dumasar Kalkum Petroking Pikeun Gir Plastik

    Gajih Kalsium Anhidrat anu parantos dikembangkeun pikeun dianggo ngalangkungan sistem pelumasan dina suhu handap dugi ka suhu sedeng. Kandel kalsium anhidrat na, digabungkeun sareng viskositas minyak basa anu luhur, nawiskeun résistansi cai anu hadé sareng caket kana permukaan ogé sipat anti-ageman anu saé pisan.
    Pompa-kamampuan anu hadé dina suhu handap nepi ka sedeng.
    Résistansi cai anu hadé sareng perlindungan korosi.
    Pasipatan anti pakean anu hadé.
    Adhesion alus teuing pikeun permukaan.
  • Petroking Ep2 Ep3 Lithium Grease 17kg Pail

    Petroking Ep2 Ep3 Litium Gajih 17kg Pail

    Gajih Tekanan Ekstrim didasarkeun ku minyak mineral, minyak sabun litium kentel kalayan aditif tekanan anu parah. Gajih ieu nyayogikeun pelumasan anu saé dina aplikasi umum anu kaayaan kaayaan kasar sareng geter.
    Stabilitas mékanis anu saé 、
    Sifat anu ngahambat korosi anu saé pisan 、
    Kinerja EP anu hadé
  • Petroking Excavator Grease Lithium Grease Ep2 Cartridge

    Petroking Excavator Grease Lithium Grease Ep2 Cartridge

    Gajih Tekanan Ekstrim didasarkeun ku minyak mineral, minyak sabun litium kentel kalayan aditif tekanan anu parah. Gajih ieu nyayogikeun pelumasan anu saé dina aplikasi umum anu kaayaan kaayaan kasar sareng geter.
    Stabilitas mékanis anu saé 、
    Sifat anu ngahambat korosi anu saé pisan 、
    Kinerja EP anu hadé
123 Teras> >> Halaman 1/3