bdfgffd

produk

Gajih Tekanan Ekstrim Berkualitas Tinggi EP

pedaran pondok:

Panjelasan Produk
PETROKING Extreme Pressure Grease mangrupikeun minyak mineral, sabun litium kentel gajih kalayan aditif tekanan anu ekstrim. Gajih ieu nyayogikeun pelumasan anu saé dina aplikasi umum anu kaayaan kaayaan kasar sareng geter.
Stabilitas mékanis anu saé
 Hébat pisan korosi ngahambat pasipatan
Kinerja EP anu hadé
Aplikasi anu biasa:
Pulp sareng mesin ngadamel kertas
AwJaw crushers
Motors Motor tarik pikeun kendaraan rel
Gerbang Dam
Gawe bantalan gulung dina industri baja
MachineryMesin beurat, layar ngageter
WheelsKaburan mémbran, gunting
 Bearing bantalan


  • :
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Data téknis
    Kelas konsistensi NLGI 2
    Kandelna Litium
    Warna Coklat enteng
    Tipe minyak dasar Mineral
    Titik ragrag DIN ISO 2176 > 195 ° C (> 383 ° F)
    Viskositas minyak dasar:
    40 ° C, mm² / s
    100 ° C, mm² / s
    200
    16
    Nembus DIN ISO 2137:
    60 stroke, 10–1 mm
    100 000 stroke, 10–1 mm
    265–295
    +50 maks. (325 maks.)
    Stabilitas mékanis:
    Stabilitas gulung, 50 jam dina 80 ° C, 10–1 mm
    Tés V2F
    +50 maks.
    'M'
    Perlindungan korosi:
    Emcor: - standar ISO 11007
    - tés washout cai
    - tés cai uyah (100% cai laut)
    0-0
    0-0
    1-1 *
    Lalawanan cai
    DIN 51 807/1, 3 jam dina 90 ° C 1 maks.
    Pamisahan minyak
    DIN 51 817, 7 dinten di 40 ° C, statis,% 2-5
    Kamampuan pelumasan
    R2F, ngajalankeun uji B dina 120 ° C Ngaliwat
    Korosi tambaga
    DIN 51 811 2 maks. dina 110 ° C (230 ° F)
    Kinerja EP
    Ngagem tapak tatu DIN 51350/5, 1 400 N, mm
    Tés 4 – bola, las las DIN 51350/4, N
    1,4 maks
    2 800 mnt.
    Fretting korosi
    ASTM D4170 (mg) 5,7 *
    * Nilai has

    Warna sareng spésifikasi tiasa Disaluyukeun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami