bdfgffd

produk

  • Petroking High Quality High Temperature Grease HT for Heavy Truck Bearing

    Petroking Kualitas Tinggi Suhu Gajih HT pikeun Beban Treuk Heavy

    Warna: DRAK BLUE

    NLGI 3

    Titik Turun: 380

    Rentang Suhu Ngagawekeun: -20 --- 260
  • Petroking Bentone Grease Hp Grease For Heavy Truck Bearing 400g Cartridge

    Petroking Bentone Grease Hp Grease Pikeun Treuk Beurat Bantalan 400g Cartridge

    Kandel ku sabun méntal anu rumit, Gajih Suhu Tinggi didamel tina minyak mineral anu disaring kalayan bahan aditif anti maké, karat sareng penghambat oksidasi ku prosés khusus. Hal ieu digunakeun pikeun sistem pelumas terpusat tina pabrik ngagiling sareng bantalan bantalan dina industri metalurgi. Utamana dianjurkeun pikeun pelumasan bantalan roda dina truk beban anu beurat.
  • Petroking Bentonite Grease Vacuum Grease 800g Plastic Can

    Petroking Bentonite Grease Vacuum Grease 800g Can Plastik

    Kandel ku sabun méntal anu rumit, Gajih Suhu Tinggi didamel tina minyak mineral anu disaring kalayan bahan aditif anti maké, karat sareng penghambat oksidasi ku prosés khusus. Hal ieu digunakeun pikeun sistem pelumas terpusat tina pabrik ngagiling sareng bantalan bantalan dina industri metalurgi. Utamana dianjurkeun pikeun pelumasan bantalan roda dina truk beban anu beurat.
  • Petroking Blue Grease High Temp Grease 1.8kg Plastic Can

    Petroking Blue Grease High Temp Grease 1.8kg Kaléng Plastik

    Kandel ku sabun méntal anu rumit, Gajih Suhu Tinggi didamel tina minyak mineral anu disaring kalayan bahan aditif anti maké, karat sareng penghambat oksidasi ku prosés khusus. Hal ieu digunakeun pikeun sistem pelumas terpusat tina pabrik ngagiling sareng bantalan bantalan dina industri metalurgi. Utamana dianjurkeun pikeun pelumasan bantalan roda dina truk beban anu beurat.
  • Petroking High Temperature Grease 1kg Iron Tin

    Perminyakan Suhu Tinggi Perminyakan Lemak Besi 1kg

    Kandel ku sabun méntal anu rumit, Gajih Suhu Tinggi didamel tina minyak mineral anu disaring kalayan bahan aditif anti maké, karat sareng penghambat oksidasi ku prosés khusus. Hal ieu digunakeun pikeun sistem pelumas terpusat tina pabrik ngagiling sareng bantalan bantalan dina industri metalurgi. Utamana dianjurkeun pikeun pelumasan bantalan roda dina truk beban anu beurat.
  • Petroking Truck Grease Blue Color Grease 17kg Bucket

    Petroking Treuk Gajih Biru Warna Gajih 17kg Ember

    Kandel ku sabun méntal anu rumit, Gajih Suhu Tinggi didamel tina minyak mineral anu disaring kalayan bahan aditif anti maké, karat sareng penghambat oksidasi ku prosés khusus. Hal ieu digunakeun pikeun sistem pelumas terpusat tina pabrik ngagiling sareng bantalan bantalan dina industri metalurgi. Utamana dianjurkeun pikeun pelumasan bantalan roda dina truk beban anu beurat.