bdfgffd

produk

  • Petroking Anti-Wear Hydraulic Oil #46

    Minyak Hidrolik Anti Pakéan Petroking # 46

    MINYAK HIDRAULIK ANTI-NGANGGO mangrupikeun garis pelumas antiwear kualitas premium dicampur nganggo minyak mineral kualitas luhur anu dipilih sareng sacara ati-ati, digabungkeun sareng sistem aditif multifungsi sareng sayogi dina kisaran viskositas anu lega ti ISO Kelas 32 dugi ka 150. Garis minyak ieu ngagaduhan dirancang pikeun minuhan sarat pabrik pompa hidrolik utama, sareng aplikasi na kalebet sistem hidrolik anu dianggo dina aplikasi industri sareng laut ogé dina mesin sélulér.
  • Petroking Anti-Wear Hydraulic Oil #68

    Minyak Hidrolik Anti Pakéan Petroking # 68

    MINYAK HIDRAULIK ANTI-NGANGGO mangrupikeun garis pelumas antiwear kualitas premium dicampur nganggo minyak mineral kualitas luhur anu dipilih sareng sacara ati-ati, digabungkeun sareng sistem aditif multifungsi sareng sayogi dina kisaran viskositas anu lega ti ISO Kelas 32 dugi ka 150. Garis minyak ieu ngagaduhan dirancang pikeun minuhan sarat pabrik pompa hidrolik utama, sareng aplikasi na kalebet sistem hidrolik anu dianggo dina aplikasi industri sareng laut ogé dina mesin sélulér.
  • Petroking Diesel Engine Oil Cf-4 20w-50

    Minyak Mesin Diesel Petroking Cf-4 20w-50

    PETROKING CF-4 DIESEL OIL dicampur tina saham dasar indéks viskositas anu jero anu ditapis kalayan rangkep anu maju. PETROKING CF-4 DIESEL MINYAK GAMPANG API CF-4 mesin diesel spésifikasi, ogé sababaraha spésifikasi mesin OEM sapertos Cummins CES20075, Mack EO -K2, Volvo VDS sareng Mercedes Benz MB228.1.
  • Petroking Diesel Engine Oil CH-4 10W-30/15w-40/20W-50

    Minyak Mesin Diesel Petroking CH-4 10W-30 / 15w-40 / 20W-50

    API CH-4 DIESEL MINYAI tetep mesin ngajalankeun andal ngalangkungan kombinasi saham dasar kualitas luhur indéks viskositas tinggi sareng sistem aditif premium. Aranjeunna dirancang khusus pikeun mesin solar beurat-tugas, sareng nyayogikeun pagelaran anu luar biasa dina hal kadali jelaga, kabersihan mesin sareng pakean panyalindungan.
    ROLLESTER API CH-4 DIESEL MINYEL ngalangkungan spésifikasi API CH-4 sareng nyumponan sababaraha sarat OEM anu penting, sapertos Cummins CES20071 / CES200076, Volvo VDS2 sareng Mercedes Benz MB 228.3 jst.
  • Petroking Heavy Duty Wheel Gear Oil Api Gl-5 18L

    Minyak Roda Kawat Tugas Berat Petroking Api Gl-5 18L

    API GL-5 GEAR OILS mangrupikeun multiguna, pelumas gir tekanan tekanan ekstrim anu disarankeun pikeun set gir hypoid sareng bevel anu dianggo dina seueur bedana payun sareng tukang. Oli gear ieu ditujukeun pikeun ngeusian jasa, topoff sareng ngeusian deui hypoid sareng drive drive anu sanés anu nyarankeun pelumas gir API GL-5. Tiasa dianggo top top dina aplikasi slip terbatas, tapi sanés produk sanggup slip terbatas anu ditujukeun pikeun dieusian atanapi dieusian deui.
  • Petroking Lubricant Oils Gear Oil 4L Bottle

    Minyak Pelumas Minyak Asing Minyak Botol 4L Botol

    API GL-5 GEAR OILS mangrupikeun multiguna, pelumas gir tekanan tekanan ekstrim anu disarankeun pikeun set gir hypoid sareng bevel anu dianggo dina seueur bedana payun sareng tukang. Oli gear ieu ditujukeun pikeun ngeusian jasa, topoff sareng ngeusian deui hypoid sareng drive drive anu sanés anu nyarankeun pelumas gir API GL-5. Tiasa dianggo top top dina aplikasi slip terbatas, tapi sanés produk sanggup slip terbatas anu ditujukeun pikeun dieusian atanapi dieusian deui.
  • Petroking Hydraulic Transmission Oil #8 20L Bucket

    Minyak Pangiriman Hidrolik Petroking # 8 20L Ember

    MINYAK TRANSMISI HYDRAULIK nganggo minyak base indéks viskositas tinggi sareng agén komposit anu diimpor, sareng bahan nano-ion CHT5 unik tina pembentukan permukaan logam mékanis pikeun ngabentuk pilem pelindung perbaikan anu kuat sareng kuat, awak ngawangun "padet" perlindungan ganda, manjangkeun umur jasa mesin.
  • Petroking Transmission Oil #8 2l Bottle

    Minyak Transmisi Petroking # 8 Botol 2l

    MINYAK TRANSMISI HYDRAULIK nganggo minyak base indéks viskositas tinggi sareng agén komposit anu diimpor, sareng bahan nano-ion CHT5 unik tina pembentukan permukaan logam mékanis pikeun ngabentuk pilem pelindung perbaikan anu kuat sareng kuat, awak ngawangun "padet" perlindungan ganda, manjangkeun umur jasa mesin.