bdfgffd

produk

Mesin

pedaran pondok:

Mesin keusikan kami parantos seueur dianggo dina pengepakan sareng perusahaan pengemasan alit industri gajih sareng minyak di Cina. Rangkaian produk ieu tiasa diwujudkeun tina kendang ageung (180L) kana masing-masing kapasitas sedeng / ember alit, kantong, kaléng, botol sareng wadah pangukuran otomatis, ngeusian. Sérét produk ieu ngagaduhan sirah, sirah ganda, sareng modél sanés, tiasa nyumponan kabutuhan anu béda-béda pikeun pangguna sadaya jinis syarat bungkusan.


Detil Produk

Tanda Produk

1 rentang kuantitatif: 0.2-2L 2-18L 2 akurasi ngeusian: ± 0,5%
3. Filling capacity: >
12L / mnt (1 L laras jinis pamisah)
4. tekanan hawa: 0.4Mpa
5. Konsumsi gas: 0.6m3 / mnt
6 Modél kakuatan pikeun nganteurkeun motor: Y160L-8 / 7.5KW
7. Diménsi; 2600 * 1800 * 2550 mm (tungtung ganda)
Beurat bersih: 1200-1800 kg

Mesin ieu mangrupikeun metering volumetrik sareng mesin bungkusan, anu diwangun ku dua bagian: bahan ngirimkeun sareng ngeusian. Dua bagian disambungkeun sacara gembleng ku pipa.
Mesin ieu modél dipingpin dua kali, tiasa dianggo pikeun basa kalsium, base grease and paste sareng bahan semi-cair ngeusian sareng ngeusian.

1 Bahan ngalantarankeun bagian:
Bagian na diwangun ku pigura, grup silinder, platform angkat sareng pengangkat angkat.
Kusabab lemah cairanana tina gajih sareng bahan semi-cair sanés, alat panyélér auger sekrup diadopsi.
Nalika damel, dorong tong pinuh ku bahan 180 liter kana platform angkat. Dua silinder ngajalankeun méja damel naék. Dina waktos anu sasarengan, auger muterkeun pikeun ngangkut bahan dina tong sacara vertikal ka luhur sareng ngirimna ti palabuhan luhur ka bagian keusikan.

2 ngeusian bagian:
Bagian ngeusian diwangun ku pigura, sirah ngisikan ngukur sareng kontroler awal.
Sistem ngeusian pangukuran dikawasa ku klep suku atanapi klep tarik anu dioperasikeun ku tangan. Huluna ngeusian méteran diwangun ku silinder pengukur volumetrik sareng klep puteran.
Bagian handap piston silinder méteran dilengkepan ku pérs pikeun ngatur ukuran polumeu, anu tiasa nyaluyukeun jumlah pangisianana numutkeun kabutuhan.
Volume déxtral tina dial turun sareng polumeu kénca ningkat.
Dina mimiti ngeusian, ember (kantong) dijajarkeun kana port debit, meh caket kana handapeun ember (kantong). Salami ngeusian, bahan na bakal ngaluarkeun hawa dina émbér (kantong) tina sakurilingna nozel eusian ku ngukur aliran di handapeun. Dina waktos anu sasarengan, bahan (kantong) bakal turun pikeun ngeusian lengkep.

3 Sistem listrik sareng prinsip kerja pneumatic:
Rotasi auger tina mesin ieu disetir ku motor. Aya kabinet kontrol listrik di tukangeun pesawat sareng relay termal pikeun panyalindungan overload motor.
Tombol saklar motor dipasang dina panel payun mesin keusikan.
Salaku tambahan kana bagian sanés anu di luhur nyaéta kontrol pneumatik, bahan anu ngalantarankeun bagian tina kabinet kontrol hawa di payun pesawat pesawat, bagian ngeusian sistem kontrol hawa dipasang dina pigura mesin keusikan.
Bagian tina matérial tiasa ngawujudkeun tindakan ngangkat laras, ngeureunkeun laras sareng muterkeun laras.
Ngalebetkeun sareng ngeusian dikontrol nyalira, sareng tong luhur sareng handap (kantong) dioperasikeun ku panangan.
Hawa dikomprés tina pompa bensin atanapi kompresor hawa asup kana mesin saatos disaring.
Hawa dikomprés asup kana unsur silinder sareng logika ngalangkungan klep cut-off, pemisah silinder, tekanan régulasi klep, alat kabut minyak, klep ngabalikkeun.
Proses kerja pneumatik: ember kosong (kantong) ngajajarkeun nozel ngeusian, klep suku dimimitian, sirah ngeusian mimiti jalan, ember (kantong) turun serentak, eusian parantos réngsé, ember (kantong) murag kana posisi, pangukuran deui ka posisi aslina sareng bahanna diseuseup.
Sacara manual cabut ember (kantong) teras pasang ember overhead (kantong) teras mimitian klep suku kanggo siklus kerja salajengna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk kategori