bdfgffd

wartos

  • The 126th Canton Fair

    Pameran Kanton ka-126

    Atas nami PETROKING PETROLEUM HEBEI CO., LTD, lima manajer penjualan kami ngahadiran pameran Canton lima dinten dina Oktober 14th 2019 hasil anu hébat dina acara ieu. Pelanggan anu ngadatangan acara kami nyaéta ti India, Thailand, Vietnam, Rusia Syria, Koréa Kidul, Taiwan, Jepang, Malaysia, Indonesia, Pakistan ...
    Maca deui
  • Automechanika Shanghai

    Automekanika Shanghai

    Automekanika Shanghai biasa dikenal salaku paméran otomotif Shanghai paméran paméran uji coba alat-alat diagnostik paméran paméran, éta mangrupikeun paméran jasa saatos-penjualan mobil panggedéna di Asia, éta ogé paméran Automekanika kadua pangageungna ...
    Maca deui
  • PATENTED PRODUCT! New Graphene Grease

    PRODUK BERPATEN! Graphene Grease Anyar

    PETROKING PETROLEUM HEBEI CO., LTD, Dumasar kana pabrik urang sorangan didirikeun taun 1988. Kami gaduh 32 taun pangalaman produksi gajih sareng 10 taun pangalaman damel sareng langkung ti 40 nagara di pasar industri Asia, Afrika, Éropa sareng Amérika. Kami aksés ka palabuan Tianjin. Ogé karéta api ...
    Maca deui