bdfgffd

wartos

dssgs

Automekanika Shanghai biasa dikenal salaku paméran otomotif Shanghai paméran paméran uji coba peralatan parangkat diagnostik paméran, éta mangrupikeun pameran jasa jual-beuli mobil panggedéna di Asia, éta ogé paméran Automekanika kadua panglobana sadunya saatos master show di Frankfurt, Jérman. Éta Migawé bareng kalayan 15 paméran Automekanika anu sanés di dunya pikeun ngabagi sumber daya pembeli global sareng masihan jaminan kualitas.

Pésta kaulinan industri mobil ti saprak 2004, saatos 13 taun pamekaran gancang, Atomekanika Shanghai parantos mekar janten platform pilihan industri otomotif global pikeun patukeuran inpormasi, promosi sosial, pendidikan, pamasaran sareng integrasi perdagangan.

ffde

The 16th Automekanika Shanghai diayakeun ti Désémber 3-6, 2019 di konvénsi nasional HONGQIAO sareng pusat paméran di Shanghai. Daérah paméran diperkirakeun ngahontal langkung ti 36,000 méter pasagi di 2019, narik langkung ti 6.500 peserta pameran sareng 150.000 pembeli kualitas sareng tamu propésional ti sakumna dunya.

dffsf

Produk anu dipajang dina pameran ieu mangrupikeun produk utami perusahaan, kualitas luhur, rupa-rupa aplikasi, cocog pikeun pelumasan jangka panjang. Kami parantos ngembangkeun jangka panjang dina industri gajih dina sababaraha taun terakhir, nyandak jalur pangembangan anu luhur produk -end, sareng pamekaran mérek ajeg, Petroking parantos ngagaduhan posisi penting dina bidang minyak kalayan kamampuan operasi pasar anu saé. Sanaos kitu, kami terang yén masih aya jalan anu panjang. Kami bakal neraskeun ningkatkeun sistem manajemen, ngagancangkeun prosés ngawangun mérek PETROKING, sacara rasional nyanghareupan paménta pasar, sareng nyiptakeun produk anu langkung saé pikeun ngawula ka pangguna.

Dina akhir acara, manajer pengarahan urang Simon nampi wawancara sareng média domestik, salaku salah sahiji pabrik pelumas sareng pelumas panggedéna di Cina.

ishnga

Kami PETROKING PETROLEUM HEBEI CO., LTD ngahadiran rapat hébat ieu sakumaha anu dijadwalkeun, sareng ngabagéakeun palanggan énggal sareng anu lami pikeun nganjang ka stan sareng negosiasi bisnis.

Stan kami No. Is 5.2N27, hatur nuhun kanggo anjeun sumping!


Pos waktos: Jul-15-2020