bdfgffd

wartos

PETROKING PETROLEUM HEBEI CO., LTD, Dumasar kana pabrik urang sorangan didirikeun taun 1988. Kami gaduh 32 taun pangalaman produksi gajih sareng 10 taun pangalaman damel sareng langkung ti 40 nagara di pasar industri Asia, Afrika, Éropa sareng Amérika. Kami aksés ka palabuan Tianjin. Ogé karéta sareng transportasi udara merenah pisan, anu tiasa ngajamin waktos kanggo kiriman.

ufha

Kami khusus ngadamel pabrik Serbaguna Litium Gajih, Gajih Suhu Tinggi, Gajih Tekanan Ekstrem, Gajih Litium Komplek, Gajih Kompléks Aluminium, Gajih Grafit, Gajih Kalsium Anhidrat, Oli Mesin, Minyak Gigi, Minyak Hidrolik sareng sajabana

Biasana titik serelek gajihna 140 derajat dugi ka 380 derajat. Éta tiasa dianggo dina bantalan, truk sareng mesin. Anu paling populér nyaéta gajih suhu tinggi, anu tiasa dianggo dina treuk anu beurat sareng ngalakukeun anu saé dina cuaca panas.

Kiwari, tim ahli kami ngembangkeun gajih graphene anyar, anu titik turunna nyaéta 600 derajat dugi ka 1000 derajat. Graphene gajih ayeuna énggal di Cina sareng kami nerapkeun patén éta.

Fitur 1: ngirangan gesekan ku 50%

Fitur 2: ngirangan abrasi ku 50%

Fitur 3: 10 kali umur jasa langkung lami, 500000 km gratis perawatan

Anu paling penting nyaéta ngirangan résistansi nyetir sareng ngahémat suluh 5%

Salaku tambahan, urang ogé tiasa ngahasilkeun produk khusus numutkeun paménta konsumén. Naha milih produk anu ayeuna tina katalog kami atanapi milari bantuan rékayasa pikeun aplikasi anjeun, anjeun tiasa ngobrol sareng pusat layanan palanggan kami ngeunaan sarat sumber anjeun.

Kami nganggap kualitas salaku kahirupan urang sareng gaduh kontrol kualitas anu ketat dina unggal léngkah ngahasilkeun sareng keukeuh "Palanggan heula" salaku filosofi bisnis urang salamina.

Kami nawiskeun sanés ngan ukur barangna, tapi ogé jasa pangsaéna, anu tiasa ngajaga hubungan kerjasama jangka panjang sareng sadaya pelanggan
Kami bakal damel langkung saé pikeun nyayogikeun palanggan sareng produk anu langkung saé.

img
img2

Pos waktos: Jul-15-2020