bdfgffd

produk

Minyak Hidrolik Anti Pakéan Petroking # 46

pedaran pondok:

MINYAK HIDRAULIK ANTI-NGANGGO mangrupikeun garis pelumas antiwear kualitas premium dicampur nganggo minyak mineral kualitas luhur anu dipilih sareng sacara ati-ati, digabungkeun sareng sistem aditif multifungsi sareng sayogi dina kisaran viskositas anu lega ti ISO Kelas 32 dugi ka 150. Garis minyak ieu ngagaduhan dirancang pikeun minuhan sarat pabrik pompa hidrolik utama, sareng aplikasi na kalebet sistem hidrolik anu dianggo dina aplikasi industri sareng laut ogé dina mesin sélulér.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur sareng manpaatna

Minyak dasar kualitas luhur digabungkeun sareng téknologi aditif multifungsi nyayogikeun sipat antiwear anu pinunjul, panyalindungan karat, varnis sareng formasi deposit anu lemah, demulsibilitas anu hadé, résistansi oksidasi, sipat antifoam anu saé sareng sipat pelepasan udara gancang, pikeun ngajagi sareng manjangkeun umur pompa hidrolik sareng sistem .

Stabilitas hidrolitik anu saé sareng panyaring, mastikeun umur produk anu optimal sareng kinerja, sareng nyegah panyaring saringan.

Pilihan-rupa peunteun viskositas mastikeun yén viskositas anu optimal tiasa dianggo pikeun suhu operasi sistem hidrolik.

Sapinuhna cocog sareng bahan segel umum biasana aya dina sistem hidrolik, pikeun manjangkeun umur segel sareng nyegah kabocoran cairan.

Kinerja Produk

Kinerja viskositas-suhu anu hadé sareng karakteristik suhu handap, ka

mastikeun yén sistem hidrolik dina suhu handap ngagaduhan tiris anu hadé sareng ngompa,

résistansi maké anu hadé, stabilitas oksidasi. Anti karat, pelepasan udara sareng saringan, pikeun mastikeun

pangiriman kakuatan sistem akurasi; kalayan rupa-rupa bahan panyegelan konvensional nyaéta

adaptasi anu saé, pikeun mastikeun yén sistem disegel kabocoran wihtout.

Aplikasi

Lumaku pikeun Carter, Volvo, Hitachi, Yamagata Komatsu, Daewoo, Hyundai, Kobelco, Kato,

Jiayou, Chenggong, push gunung, Pagawe panjang, pagawe samentawis, Fukuda Éropa sareng

excavator séjén, oli sistem hidrolik loader The Applicable to Sanya, Zoomlion sareng anu sanés

impor domestik pompa sistem hidrolik pompa minyak. Lumaku pikeun sagala rupa alat pikeun

tekanan tinggi minyak sistem hidrolik.

Pasipatan Khas 

Barang

ANTI-NGANGGO MINYAK HIDRAULIK

Kelas Viskositas ISO

46

Viskositas Kinematic @ 40C, mm2 / s, ASTM D445

45,88

Viskositas Kinematic @ 100C, mm2 / s, ASTM D445

6.77

Indéks Viskositas, ASTM D2270

102

Pelepasan udara dina 50 ℃, mnt, ASTM D 3427

5.2

Karakteristik busa, urutan 1,2 sareng 3,

ASTM D 892

10/0; 10/0; 20/0

Nomer nétralisasi, mg KOH / g, ASTM D 974

0,72

Tés FZG (A / 8.3 / 90), gagal tahap beban, DIN 51345

12

Pencegahan karat, ASTM D 665

Cai sulingan

Ngaliwat

Cai laut sintétik

Ngaliwat

Korosi tambaga, 3 jam @ 100 ℃, ASTM D 130

1b

Pamisahan cai, ASTM D 2711

15 (54 ℃)

Tuang Titik, ℃, ASTM D97

-15

Titik flash (COC), ℃ , ASTM D92

230

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami