bdfgffd

produk

Minyak Hidrolik Anti Pakéan Petroking # 68

pedaran pondok:

MINYAK HIDRAULIK ANTI-NGANGGO mangrupikeun garis pelumas antiwear kualitas premium dicampur nganggo minyak mineral kualitas luhur anu dipilih sareng sacara ati-ati, digabungkeun sareng sistem aditif multifungsi sareng sayogi dina kisaran viskositas anu lega ti ISO Kelas 32 dugi ka 150. Garis minyak ieu ngagaduhan dirancang pikeun minuhan sarat pabrik pompa hidrolik utama, sareng aplikasi na kalebet sistem hidrolik anu dianggo dina aplikasi industri sareng laut ogé dina mesin sélulér.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur & Manpaat

Fungsi perbaikan anu luar biasa, nyata ngirangan geter, ngalereskeun anggo, ngirangan jumlah pangropéa; 

Super anti maké, stabilitas oksidasi, karat anti korosi, ngalambatkeun pompa hidrolik sareng nilai pakai, manjangan umur jasa;

Agén anti-maké partéy aktif CHT5 aktif nano-partikel, tiasa ngirangan mindahkeun énérgi tina leungitna énergi cair, ningkatkeun kakuatan; 

The pikeun mastikeun yén sistem hidrolik dina suhu anu handap ngagaduhan jinis mimiti tiis sareng ngompa; 

Penerapan karét anu saé, panyalindungan épéktip pikeun bahan panyegelan, pikeun nyegah kabocoran;

Pasipatan Khas

Barang

ANTI-NGANGGO MINYAK HIDRAULIK

Kelas Viskositas ISO

68

Viskositas Kinematic @ 40C, mm2 / s, ASTM D445

68.16

Viskositas Kinematic @ 100C, mm2 / s, ASTM D445

8.83

Indéks Viskositas, ASTM D2270

103

Pelepasan udara dina 50 ℃, mnt, ASTM D 3427

8

Karakteristik busa, urutan 1,2 sareng 3,

ASTM D 892

15/0; 10/0; 15/0

Nomer nétralisasi, mg KOH / g, ASTM D 974

0,71

Tés FZG (A / 8.3 / 90), gagal tahap beban, DIN 51345

12

Pencegahan karat, ASTM D 665

Cai sulingan

Ngaliwat

Cai laut sintétik

Ngaliwat

Korosi tambaga, 3 jam @ 100 ℃, ASTM D 130

1b

Pamisahan cai, ASTM D 2711

13 (54 ℃)

Tuang Titik, ℃, ASTM D97

-14

Titik flash (COC), ℃ , ASTM D92

234

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami