bdfgffd

produk

PETROKING Harga Panyaring Litium Alami MP3 Pelumasan Gajih pikeun Gajih Gun

pedaran pondok:

PETROKING MULTIPURPose LITIUM BASE GREASE didasarkeun tina minyak mineral, sabun litium gajih kentel. Kualitas premium, gajih tujuan umum ieu cocog pikeun rupa-rupa aplikasi industri sareng otomotif anu ngabutuhkeun gajih anu kaku.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi anu biasa:

Bantalan> 100 mm (3,9 in.) Ukuran poros

Rotasi cincin bantalan luar

Aplikasi aci nangtung

Suhu ambient tinggi anu teras-teras> 35 ° C (95 ° F)

Aci baling-baling

Parabot tatanén

Bantalan roda mobil, treuk sareng trailer

Motor listrik ageung

Data téknis
Kelas konsistensi NLGI 3
Kandelna Litium
Warna Amber
Tipe minyak dasar Mineral
Titik ragrag DIN ISO 2176 > 180 ° C (> 355 ° F)
Viskositas minyak basa
40 ° C, mm² / s
100 ° C, mm² / s
125
12
Nembus DIN ISO 2137
60 stroke, 10–1 mm
100 000 stroke, 10–1 mm
220-250
280 maks.
Stabilitas mékanis
Stabilitas gulung, 50 jam dina 80 ° C, 10–1 mm
Tés V2F
295 maks.
'M'
Perlindungan korosi
Emcor: - standar ISO 11007
- tés washout cai
0-0
0-0
Lalawanan cai
DIN 51 807/1, 3 jam dina 90 ° C 1 maks. *
Pamisahan minyak
DIN 51 817, 7 dinten di 40 ° C, statis,% 1-3
Kamampuan pelumasan
R2F, ngajalankeun uji B dina 120 ° C Ngaliwat
Korosi tambaga
DIN 51 811 2 maks. dina 130 ° C (265 ° F)
Ngagulung hirup gajih
R0F tés L50 hirup di 10 000 r / mnt., WIB 1 000 mnt. dina 130 ° C
(265 ° F)

Warna sareng spésifikasi tiasa Disaluyukeun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami