bdfgffd

produk

Minyak Mesin Diesel Petroking Cf-4 20w-50

pedaran pondok:

PETROKING CF-4 DIESEL OIL dicampur tina saham dasar indéks viskositas anu jero anu ditapis kalayan rangkep anu maju. PETROKING CF-4 DIESEL MINYAK GAMPANG API CF-4 mesin diesel spésifikasi, ogé sababaraha spésifikasi mesin OEM sapertos Cummins CES20075, Mack EO -K2, Volvo VDS sareng Mercedes Benz MB228.1.


Detil Produk

Tanda Produk

Pilihan minyak dasar dewaxing heterogen anu bermutu tinggi sareng rupa-rupa fungsi

aditif disiapkeun sacara saksama, kalayan beurat, anggo, bersih, lingkungan sareng pasipatan sanés.

Kinerja mimiti suhu handap anu saé, konsumsi minyak anu handap pisan, perobihan minyak langkung lami

siklus. Rumus dasar luhur-luhur, adaptasi bahan bakar anu hadé. Jaga mesinna lancar.

Pikeun mesin pikeun nyayogikeun perlindungan super komprehensif, sacara signifikan ngirangan biaya operasi. 

Kauntungannana

Kamampuh ngabersihkeun efisiensi tinggi, ngirangan setoran karbon, ngajaga mesin tetep bersih sareng ngirangan mesin

Ngadopsi épisién anti-maké éfisiensi tinggi, ngajaga kamampuan anti pakean anu épéktip sareng umur jasa mesin anu ningkat

Viskositas sareng suhu pasipatan anu hadé, nyayogikeun viskositas luar biasa ngajaga kamampuan sareng ngajaga sakedik perobihan viskositas dina jasa

Ingetan TBN anu saé kalayan pangabisa anti korosi anu kuat ogé kamampuan anti oksidasi anu hadé dina suhu luhur sareng beban ageung

Aplikasi

Ngagunakeun téknologi formulasi aditif unik sadaya-sakurilingna, sapinuhna minuhan sarat tina

pamakean mesin pikeun sadaya jenis napas alami sareng mesin solar turbochatged: cocog

pikeun -25 ℃ -30. suhu lingkungan. 

Pasipatan Khas

Barang

CF-4 MINYAK DIESEL

Kelas viskositas SAE

15W-40

20W-50

Viskositas kinematik (100 ℃), mm2 / s

14.65

18.86

Tuangkeun titik, ℃

-31

-26

Suhu tinggi sareng viskositas geser tinggi (150 ℃ , 106s-1), mPa.s

4.28

4,92

Nomer dasar, mgKOH / G

12.1

11.9


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami