bdfgffd

produk

Petroking Grease Tube Yellow Lithium Grease Cartridge

pedaran pondok:

LIPI LIPI GANDA LIPI NLGI3
GREASE BASE LITIUM MULTIPURPOS mangrupakeun minyak mineral dumasar, sabun litium gajih kentel. Kualitas premium, gajih tujuan umum ieu cocog pikeun rupa-rupa aplikasi industri sareng otomotif anu ngabutuhkeun gajih anu kaku.

Karat alus ngahambat pasipatan
Stabilitas oksidasi tinggi dina kisaran suhu anu disarankeun


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi anu biasa:
Bantalan> 100 mm (3,9 in.) Ukuran poros
Rotasi cincin bantalan luar
Aplikasi aci nangtung
Suhu ambient tinggi anu teras-teras> 35 ° C (95 ° F)
Aci baling-baling
Parabot tatanén
Bantalan roda mobil, treuk sareng trailer
Motor listrik ageung

Data téknis
Kelas konsistensi NLGI 3
Kandelna Litium
Warna Amber
Tipe minyak dasar Mineral
Titik ragrag DIN ISO 2176 > 180 ° C (> 355 ° F)
Viskositas minyak basa  
40 ° C, mm² / s 
100 ° C, mm² / s
125 
12
Nembus DIN ISO 2137  
60 stroke, 10–1 mm 
100 000 stroke, 10–1 mm
220-250 
280 maks.
Stabilitas mékanis  
Stabilitas gulung, 50 jam dina 80 ° C, 10–1 mm 
Tés V2F
295 maks. 
'M'
Perlindungan korosi  
Emcor:  - standar ISO 11007 
- tés washout cai
0-0 
0-0
Lalawanan cai  
DIN 51 807/1, 3 jam dina 90 ° C 1 maks. * 
Pamisahan minyak  
DIN 51 817, 7 dinten di 40 ° C, statis,% 1-3
Kamampuan pelumasan  
R2F, ngajalankeun uji B dina 120 ° C Ngaliwat
Korosi tambaga  
DIN 51 811 2 maks. dina 130 ° C (265 ° F)

Warna sareng spésifikasi tiasa Disaluyukeun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami