bdfgffd

produk

Petroking Kualitas Tinggi Tekanan Ekstrem Gajih Pelumasan Litium Gajih EP Gajih

pedaran pondok:

Gajih Tekanan Ekstrem Petroking didasarkeun tina minyak mineral, sabun litium kentel kalayan aditif tekanan anu parah.


Detil Produk

Tanda Produk

Gajih ieu nyayogikeun pelumasan anu saé dina aplikasi umum anu kaayaan kaayaan kasar sareng geter.

Stabilitas mékanis alus teuing

Kacida alusna korosi ngahambat pasipatan

Kinerja EP anu hadé

Aplikasi anu biasa:

Mesin bubur sareng kertas

Crushers rahang

Motor tarik pikeun kendaraan rel

Gerbang Bendungan

Bantalan gulung kerja dina industri baja

Mesin beurat, layar ngageter

Roda derek, guntingan

Bantalan Slewing

Data téknis
Kelas konsistensi NLGI 2
Kandelna Litium
Warna Coklat enteng
Tipe minyak dasar Mineral
Titik ragrag DIN ISO 2176 > 195 ° C (> 383 ° F)
Viskositas minyak dasar:  
40 ° C, mm² / s
100 ° C, mm² / s
200
16
Nembus DIN ISO 2137:  

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami