bdfgffd

produk

Petroking Kualitas Tinggi Suhu Gajih HT pikeun Beban Treuk Heavy

pedaran pondok:

Warna: DRAK BLUE

NLGI 3

Titik Turun: 380

Rentang Suhu Ngagawekeun: -20 --- 260


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • :
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Warna: DRAK BLUE

    NLGI 3

    Titik Turun: 380

    Kandel ku sabun logam kompléks, Gajih Suhu Tinggi didamel tina minyak mineral anu ditapis kalayan EP sareng aditif anti maké, karat

    sareng sambetan oksidasi ngalangkungan prosés téknis khusus.

    Hal ieu digunakeun pikeun sistem pelumas terpusat tina pabrik ngagiling sareng bantalan bantalan dina industri metalurgi. Éta ogé tiasa dianggo pikeun pelumas

    bantalan dina industri tambang, mesin jsb.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami