bdfgffd

produk

Minyak Pangiriman Hidrolik Petroking # 8 20L Ember

pedaran pondok:

MINYAK TRANSMISI HYDRAULIK nganggo minyak base indéks viskositas tinggi sareng agén komposit anu diimpor, sareng bahan nano-ion CHT5 unik tina pembentukan permukaan logam mékanis pikeun ngabentuk pilem pelindung perbaikan anu kuat sareng kuat, awak ngawangun "padet" perlindungan ganda, manjangkeun umur jasa mesin.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

Fungsi perbaikan anu luar biasa, nyata ngirangan geter, ngalereskeun otomatis nganggo sistem drive hidrolik pikeun ngirangan jumlah pangropéa;

Stabilitas oksidasi anti-maké anu unggul, anti korosi sareng anti karat, ngalambatkeun pompa hidrolik sareng klep nganggo, manjangan umur jasa;

Agén anti-maké partéy aktif CHT5 aktif nano-partikel, tiasa ngirangan mindahkeun énérgi tina leungitna énergi cair, ningkatkeun kakuatan;

Penerapan karét anu saé, panyalindungan épéktip pikeun bahan panyegelan, pikeun nyegah kabocoran.

Kauntungannana

Viskositas sareng suhu sipat anu saé, sacara efektif mindahkeun énergi kinétik, mastikeun sakedik leungitna tanaga dina hal naon waé

Kasaluyuan anu saé sareng bahan karét, sacara efektif nyegah kagagalan segel

Alus anti-wer sareng pasipatan gesekan anu pas, nyayogikeun raos pergeseran

Aplikasi

Pikeun sistem setir listrik sareng sistem transmisi hidrodinamika, sapertos mesin rékayasa, mesin pertambangan sareng alat-alat sanésna, konverter tork hidrolik, alat gandeng hidrolik, pompa kontrol kakuatan. 

Pasipatan Khas

Barang

Cairan transmisi hidrolik

Kelas viskositas SAE

8 #

KinematicViscosity (100 ℃), mm2 / s

7.712

Brookfield (-18 ℃) , mPa.s

1772

Titik Flash (COC), ℃

217

Tuangkeun titik, ℃

-35


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami