bdfgffd

produk

Minyak Pelumas Minyak Asing Minyak Botol 4L Botol

pedaran pondok:

API GL-5 GEAR OILS mangrupikeun multiguna, pelumas gir tekanan tekanan ekstrim anu disarankeun pikeun set gir hypoid sareng bevel anu dianggo dina seueur bedana payun sareng tukang. Oli gear ieu ditujukeun pikeun ngeusian jasa, topoff sareng ngeusian deui hypoid sareng drive drive anu sanés anu nyarankeun pelumas gir API GL-5. Tiasa dianggo top top dina aplikasi slip terbatas, tapi sanés produk sanggup slip terbatas anu ditujukeun pikeun dieusian atanapi dieusian deui.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur & Manpaat

Pamakéan minyak basa hidrogenasi dewaxing impor sareng bahan tambahan anu diimpor sareng bahan suhu tinggi khusus, modulasi bahan nano-ion aktif wrigley CHT5 sareng Wei, dina permukaan logam mékanis pikeun ngabentuk perusahaan pelindung anu kuat sareng kuat, awak ngawangun " padet ”panyalindungan ganda nagara, pikeun manjangkeun umur roda gigi.

Kinerja suhu luhur anu hadé sareng stabilitas oksidasi, sacara efektif ngirangan formasi oksida;

Résistansi anu saé pikeun tekanan anu ekstrim sareng tahan tahan pikeun tahan kinerja anu tinggi, ngalereskeun anggo sareng ngirangan jumlah pangropéa;

Kasaimbangan stabilitas rumus, karat sareng tahan korosi, sacara efektif manjangan jaman perobihan gigi.

Aplikasi

Éta cocog pikeun pelumasan mobil kelas tinggi, mobil panumpang ageung sareng sedeng, treuk tugas beurat, lokomotif karéta sareng poros drive sanésna, poros drive sareng girboks gear manual. 

Pasipatan Khas

Barang

API GL-5 MINYAK GEAR

SAE GRADE

80W-90

85W-140

Dénsitas dina 15 ℃ kg / L

0,8867

0,9003

Viskositas, Kinematic (cSt at 40 ℃)

145

341

Viskositas, Kinematic (cSt at 100 ℃)

14.2

25.0

Viskositas, Brookfield (cP at -12 ℃)

_

128.600

Viskositas, Brookfield (cP at -26 ℃)

53.900

_

Indéks viskositas

95

95

Titik flash, ℃

218

226

Tuang Titik, ℃

-35

-12


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami