bdfgffd

produk

Petroking Molykote Grease 15kg Ember

pedaran pondok:

Litium Base Grease with Molybdenum disulfide (3%) mangrupikeun tekanan ekstrim & gajih anti-anggo, diformulasikeun sareng kentel sabun litium sareng minyak dasar mineral anu kualitas luhur. Éta ngandung bahan tambahan anu dipilih sareng molibdenum disulfida (MoS2 atanapi 'moly'). Éta ngagaduhan tekanan ekstrim anu luar biasa & sipat anti maké sareng stabilitas mékanis. Sayogi salaku NLGI sasmita 1, 2 sareng 3.


Detil Produk

Tanda Produk

Kelas NLGI

1

2

3

Warna

Lemes, Hideung, Buttery

Jinis sabun

Litium

Titik Turun, ˚C

194

199

200

Digawe Cone penetration, 0.1mm

329

289

240

cSt @ 100 ℃ (jajaran)

9-12

9-12

9-12

Viskositas jelas, -15 ℃ , 10s-1, Pas

198

320

891

Stabilitas oksidasi, 100h @ 99 ℃ & 758kPa, turunna tekanan, kPa

19

30

49

Cuci cai, 1 jam @ 38 ℃ ,% ,

3.5

1.25

1.25

Warna sareng spésifikasi tiasa Disaluyukeun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami