bdfgffd

produk

Petroking Bodas Litium Gajih sareng Titik Titik 200

pedaran pondok:

Hal ieu loba digunakeun pikeun pelumasan bantalan sareng roda mobil treuk excavator sareng mesin tatanén sareng konstruksi sanésna ogé dilarapkeun ka bagian sareng bagian sanés anu peryogi pelumasan sareng sajabina.
Kisaran suhu aplikasi: -20 dugi ka 120ºC, 150ºC dina jangka pondok.


Detil Produk

Tanda Produk

CIRI & MANFAAT:
Parabot tatanén
Bantalan roda otomotif
Conveyors
Motor listrik leutik
Fans industri

HARTA CIRI: 

NLGI konsistén calss

2

Jinis sabun

Litium

Warna

Bodas

Tipe minyak dasar

Mineral

Titik ragrag DIN ISO 2176

> 200 ℃

Viskositas minyak basa40 ℃ , mm2 / s100 ℃, mm2 / s  11011
Digawé plebet DIN ISO 213760 stroke, 10-1mm100 000 stroke, 10-1mm  265-295+50 maks. (325 maks.)

Stabilitas mékanis

Stabilitas gulung, 50hrs di 80 ℃ , 10-1mm

Tés V2F

 

+50 maks

'M'

Perlindungan korosi

 

Emcor:

-standar ISO 11007

-tés washout cai

-tés cai asin (100% cai laut)

0-0

0-0

0-1 *

Lalawanan cai

 

DIN 51 807/1, 3jam jam 90

1 maks

Pamisahan minyak

 

DIN 51 817, 7 dinten di 40 ℃ , statis,%

1-6

Kamampuan pelumasan

 

R2F, ngajalankeun uji B dina 120 ℃

Ngaliwat

Korosi tambaga

 

DIN 51 811

2 maks. Jam 110 ℃ (230)

* Nilai has

Warna sareng spésifikasi tiasa Disaluyukeun

PERHATOSAN:
Cegah AIR JEUNG IMPURITAS SADANG Panyimpenan JEUNG PENGANGKUTAN.
TEU CAMPURAN JEUNG GREASE LAIN.
TEU PANASAN Sateuacan nganggo.

FAQ :

Patarosan 1. Naha perusahaan anjeun gaduh mérek nyalira?
Jawaban: Leres

Patarosan 2. Naha anjeun tiasa nyandak LOGO konsumén atanapi merek pikeun produk anjeun?
Ngajawab: Leres, urang tiasa nyayogikeun jasa OEM.

Patarosan 3. Sabaraha lami waktos pangiriman produk anjeun?
Walon: Dina 15-30 dinten saatos sateuacanna.

Patarosan 4. Naha produk anjeun ngagaduhan jumlah minimum order?
Jawaban: Leres, MOQ nyaéta 1000kgs

Patarosan 5. Naon ukuran bungkus anu anjeun dukung pikeun produk?
Walon: 500g, 1kg, 17kg, 180kg sareng OEM

Patarosan 6. Naon kapasitas anjeun?
Walon: 300 métrik ton unggal dinten

Patarosan 7. Naon cara mayar anjeun anu tiasa ditarima?
Jawaban: T / T, L / C.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami