bdfgffd

produk

  • High Quality Extreme Pressure Grease EP

    Gajih Tekanan Ekstrim Berkualitas Tinggi EP

    Panjelasan Produk
    PETROKING Extreme Pressure Grease mangrupikeun minyak mineral, sabun litium kentel gajih kalayan aditif tekanan anu ekstrim. Gajih ieu nyayogikeun pelumasan anu saé dina aplikasi umum anu kaayaan kaayaan kasar sareng geter.
    Stabilitas mékanis anu saé
     Hébat pisan korosi ngahambat pasipatan
    Kinerja EP anu hadé
    Aplikasi anu biasa:
    Pulp sareng mesin ngadamel kertas
    AwJaw crushers
    Motors Motor tarik pikeun kendaraan rel
    Gerbang Dam
    Gawe bantalan gulung dina industri baja
    MachineryMesin beurat, layar ngageter
    WheelsKaburan mémbran, gunting
     Bearing bantalan
  • Petroking High Quality Extreme Pressure Grease Lubricating Lithium Grease EP Grease

    Petroking Kualitas Tinggi Tekanan Ekstrem Gajih Pelumasan Litium Gajih EP Gajih

    Gajih Tekanan Ekstrem Petroking didasarkeun tina minyak mineral, sabun litium kentel kalayan aditif tekanan anu parah.
  • Petroking High Quality High Temperature Grease HT for Heavy Truck Bearing

    Petroking Kualitas Tinggi Suhu Gajih HT pikeun Beban Treuk Heavy

    Warna: DRAK BLUE

    NLGI 3

    Titik Turun: 380

    Rentang Suhu Ngagawekeun: -20 --- 260
  • PETROKING Best Price Lithium Based MP3 Lubricating Grease for Grease Gun

    PETROKING Harga Panyaring Litium Alami MP3 Pelumasan Gajih pikeun Gajih Gun

    PETROKING MULTIPURPose LITIUM BASE GREASE didasarkeun tina minyak mineral, sabun litium gajih kentel. Kualitas premium, gajih tujuan umum ieu cocog pikeun rupa-rupa aplikasi industri sareng otomotif anu ngabutuhkeun gajih anu kaku.
  • Petroking Marine Grease Aluminium Complex Grease Cartridge

    Petroking Marine Grease Aluminium Complex Grease Cartridge

    Gajih Kompléks Aluminium. Éta ngandung stearat aluminium salaku kandel sareng partikel pelincir padet grafit rupa. Pelumas bébas tina bitumen, logam beurat, pelarut sareng bahan baku anu ngandung klorin, sareng ngamungkinkeun tunduk kana titik gesekan kana pakéan anu parantos ditangtoskeun. Gajih Kompléks Aluminium ngirangan kagoréngan permukaan sareng ningkatkeun kualitas sisian waos anu ngajantenkeun ogé cocog pikeun pelumasan korektif upami sisis huntu rusak. Résistansi cai sareng stabilitas oksidasi anu hadé ngajantenkeun cocog pikeun panggunaan laut.
  • Petroking White Lithium Grease with Drop Point 200℃

    Petroking Bodas Litium Gajih sareng Titik Titik 200

    Hal ieu loba digunakeun pikeun pelumasan bantalan sareng roda mobil treuk excavator sareng mesin tatanén sareng konstruksi sanésna ogé dilarapkeun ka bagian sareng bagian sanés anu peryogi pelumasan sareng sajabina.
    Kisaran suhu aplikasi: -20 dugi ka 120ºC, 150ºC dina jangka pondok.
  • Petroking White Color Lithium Grease

    Petroking Bodas Litium Gajih

    PETOKING Bodas Litium Gajih didasarkeun tina minyak mineral, sabun litium kentel sareng stabilitas termal anu hadé dina kisaran suhu operasina. Kualitas premium, gajih tujuan umum ieu cocog pikeun rupa-rupa aplikasi industri sareng otomotif.
  • Petroking Anti-Wear Hydraulic Oil #46

    Minyak Hidrolik Anti Pakéan Petroking # 46

    MINYAK HIDRAULIK ANTI-NGANGGO mangrupikeun garis pelumas antiwear kualitas premium dicampur nganggo minyak mineral kualitas luhur anu dipilih sareng sacara ati-ati, digabungkeun sareng sistem aditif multifungsi sareng sayogi dina kisaran viskositas anu lega ti ISO Kelas 32 dugi ka 150. Garis minyak ieu ngagaduhan dirancang pikeun minuhan sarat pabrik pompa hidrolik utama, sareng aplikasi na kalebet sistem hidrolik anu dianggo dina aplikasi industri sareng laut ogé dina mesin sélulér.
  • Petroking Anti-Wear Hydraulic Oil #68

    Minyak Hidrolik Anti Pakéan Petroking # 68

    MINYAK HIDRAULIK ANTI-NGANGGO mangrupikeun garis pelumas antiwear kualitas premium dicampur nganggo minyak mineral kualitas luhur anu dipilih sareng sacara ati-ati, digabungkeun sareng sistem aditif multifungsi sareng sayogi dina kisaran viskositas anu lega ti ISO Kelas 32 dugi ka 150. Garis minyak ieu ngagaduhan dirancang pikeun minuhan sarat pabrik pompa hidrolik utama, sareng aplikasi na kalebet sistem hidrolik anu dianggo dina aplikasi industri sareng laut ogé dina mesin sélulér.
  • Petroking Diesel Engine Oil Cf-4 20w-50

    Minyak Mesin Diesel Petroking Cf-4 20w-50

    PETROKING CF-4 DIESEL OIL dicampur tina saham dasar indéks viskositas anu jero anu ditapis kalayan rangkep anu maju. PETROKING CF-4 DIESEL MINYAK GAMPANG API CF-4 mesin diesel spésifikasi, ogé sababaraha spésifikasi mesin OEM sapertos Cummins CES20075, Mack EO -K2, Volvo VDS sareng Mercedes Benz MB228.1.
  • Petroking Diesel Engine Oil CH-4 10W-30/15w-40/20W-50

    Minyak Mesin Diesel Petroking CH-4 10W-30 / 15w-40 / 20W-50

    API CH-4 DIESEL MINYAI tetep mesin ngajalankeun andal ngalangkungan kombinasi saham dasar kualitas luhur indéks viskositas tinggi sareng sistem aditif premium. Aranjeunna dirancang khusus pikeun mesin solar beurat-tugas, sareng nyayogikeun pagelaran anu luar biasa dina hal kadali jelaga, kabersihan mesin sareng pakean panyalindungan.
    ROLLESTER API CH-4 DIESEL MINYEL ngalangkungan spésifikasi API CH-4 sareng nyumponan sababaraha sarat OEM anu penting, sapertos Cummins CES20071 / CES200076, Volvo VDS2 sareng Mercedes Benz MB 228.3 jst.
  • Petroking Heavy Duty Wheel Gear Oil Api Gl-5 18L

    Minyak Roda Kawat Tugas Berat Petroking Api Gl-5 18L

    API GL-5 GEAR OILS mangrupikeun multiguna, pelumas gir tekanan tekanan ekstrim anu disarankeun pikeun set gir hypoid sareng bevel anu dianggo dina seueur bedana payun sareng tukang. Oli gear ieu ditujukeun pikeun ngeusian jasa, topoff sareng ngeusian deui hypoid sareng drive drive anu sanés anu nyarankeun pelumas gir API GL-5. Tiasa dianggo top top dina aplikasi slip terbatas, tapi sanés produk sanggup slip terbatas anu ditujukeun pikeun dieusian atanapi dieusian deui.
1234 Teras> >> Halaman 1/4