bdfgffd

produk

  • Petroking Hydraulic Transmission Oil #8 20L Bucket

    Minyak Pangiriman Hidrolik Petroking # 8 20L Ember

    MINYAK TRANSMISI HYDRAULIK nganggo minyak base indéks viskositas tinggi sareng agén komposit anu diimpor, sareng bahan nano-ion CHT5 unik tina pembentukan permukaan logam mékanis pikeun ngabentuk pilem pelindung perbaikan anu kuat sareng kuat, awak ngawangun "padet" perlindungan ganda, manjangkeun umur jasa mesin.
  • Petroking Transmission Oil #8 2l Bottle

    Minyak Transmisi Petroking # 8 Botol 2l

    MINYAK TRANSMISI HYDRAULIK nganggo minyak base indéks viskositas tinggi sareng agén komposit anu diimpor, sareng bahan nano-ion CHT5 unik tina pembentukan permukaan logam mékanis pikeun ngabentuk pilem pelindung perbaikan anu kuat sareng kuat, awak ngawangun "padet" perlindungan ganda, manjangkeun umur jasa mesin.