bdfgffd

produk

  • Petroking White Lithium Grease with Drop Point 200℃

    Petroking Bodas Litium Gajih sareng Titik Titik 200

    Hal ieu loba digunakeun pikeun pelumasan bantalan sareng roda mobil treuk excavator sareng mesin tatanén sareng konstruksi sanésna ogé dilarapkeun ka bagian sareng bagian sanés anu peryogi pelumasan sareng sajabina.
    Kisaran suhu aplikasi: -20 dugi ka 120ºC, 150ºC dina jangka pondok.
  • Petroking White Color Lithium Grease

    Petroking Bodas Litium Gajih

    PETOKING Bodas Litium Gajih didasarkeun tina minyak mineral, sabun litium kentel sareng stabilitas termal anu hadé dina kisaran suhu operasina. Kualitas premium, gajih tujuan umum ieu cocog pikeun rupa-rupa aplikasi industri sareng otomotif.